حمله با سلاح سرد به تظاهرات حامیان فلسطین در بروکسل عراقچی: توهم اسراییل بزرگ تهدیدی برای صلح و امنیت بین المللی است جهاد اسلامی فلسطین: تجاوز علیه یمن جنایت جنگی جدید آمریکا و اسرائیل است اعتراف رسانه اسرائیلی به شکست در رهگیری موشک هایپرسونیک یمنی انصارالله یمن: پشتیبانی از غزه ادامه می‌یابد حماس: پاسخ رسمی به پیشنهاد اخیر آتش‌بس داده نشده است ایران حمله رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به حمله اسرائیل به صنعا | بینی رژیم اسرائیل را به خاک می‌مالیم مصوبات مهم سفر تاریخی شعائر اسلامی به مشهد | از تامین ۶۰ واگن قطار شهری تا پیگیری قطار سریع السیر در سطح سران وزیر خارجه رژیم صهیونیستی راهی آمریکا می‌شود پزشکیان به چین سفر خواهد کرد پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۳ شهریور ۱۴۰۴) جلیلی: وظیفه داریم به موفقیت دولت کمک کنیم سرلشکر حاتمی: در برابر تهدیدات دریایی آمادگی کامل داریم فرمانده سابق نیروی دریایی اسرائیل: یمنی‌ها قدرت تولید موشک دارند روسیه: دیداری میان زلنسکی و پوتین برنامه ریزی نشده است دیپلمات‌های ارشد ایران و چین درباره پرونده هسته‌ای رایزنی کردند واکنش دستیار سیاسی قالیباف به پشتیبانی رهبر انقلاب از پزشکیان در آستانه سفر وزیر راه به مشهد عنوان شد: ۱۲۶۹ پروژه در خراسان رضوی با اعتبار ۴۳ هزار میلیارد تومان افتتاح می‌شود پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر رهبری انقلاب تشکر می‌کنم| توصیه ایشان به وحدت و انسجام ملی را به گوش جان بشنویم ۲ شهید و ۳۵ زخمی در حمله امروز اسرائیل به یمن (۲ شهریور ۱۴۰۴) تل‌آویو به هدف گرفتن مناطق غیرنظامی یمن اعتراف کرد (۲ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی وارد جده عربستان شد + فیلم (۲ شهریور ۱۴۰۴) یمن خطاب به صهیونیست‌ها: به اهداف بزرگ در عمق رژیمتان خواهیم رسید حمله اسرائیل به نقاطی از یمن | انبار نفت و نیروگاه برق صنعا هدف جنگنده‌های صهیونیستی + فیلم و عکس (۲ شهریور ۱۴۰۴) یک رسانه صهیونیستی: سنگ اندازی نتانیاهو مانع رسیدن به آتش بس شد
سرخط خبرها

جزئیات جدید حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) از زبان متهم ردیف سوم| نحوه پشتیبانی از عوامل داعش در ایران چگونه بود؟

  • کد خبر: ۱۵۵۱۰۵
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۱
جزئیات جدید حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) از زبان متهم ردیف سوم| نحوه پشتیبانی از عوامل داعش در ایران چگونه بود؟
سیر رسیدگی به پرونده متهمین حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت شاهچراغ در شهر شیراز در حالی ادامه دارد که یکی از متهمین در آخرین جلسه دادگاه، جزئیات جدید و حائز اهمیتی از نحوه پشتیبانی‌های انجام شده از داعش در داخل کشور را بیان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در ادامه رسیدگی به اتهامات عوامل حمله تروریستی به حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) که در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز برگزار می‌شود، پس از دفاعِ مجدد نماینده دادستان از کیفرخواست صادره، ریاست دادگاه در راستای شفاف‌سازی نقش متهمین در پشتیبانی از عوامل داعش در ایران دو تن از مطلعین را به جایگاه فرا خواند.

قاضی سیدمحمود ساداتی ضمن پرسش از نحوه آشنایی و ارتباطات مطلعین با عامل اصلی حمله تروریستی و متهمین ردیف‌های اول و دوم پرونده به تطبیق ادعا‌های متهمین در پرونده و اعترافات آنان در دادگاه پرداخت.

این دو فرد که از اتباع کشور‌های همسایه هستند در اظهارات خود در مقابل هیئت دادگاه به نحوه آشنایی با رابط گروه داعش از طریق کانال‌هایی در تلگرام و اینستاگرام اشاره کرده و بیان داشتند که با هدایت فردی از اُمرای داعش با رابطین این گروه تروریستی در تهران آشنا و در خانه‌های تیمی و امن سکونت داشتند.  

رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز در ادامه به واکاوی نقش پشتیبانی متهم ردیف سوم پرونده به نام نعیم هاشم قتالی پرداخت که مطلعین با اشاره مستقیم به تدارکات و اسکان آن‌ها و همچنین حامد معروف به ابوعایشه عامل اصلی حمله تروریستی توسط نعیم اذعان داشتند پس از ورود به ایران مدتی با عامل اصلی ترور در یک مکان اقامت داشتند.

در ادامه جلسه دادگاه متهم ردیف سوم با حضور در جایگاه متهمین با اعتراف به عضویت در گروه داعش و همچنین ارتباط با یکی از سر شاخه‌های این گروه در افغانستان گفت: در زمان حضور در افغانستان و پس از عضویت در داعش با ملا حکمت بیعت کردم.

نعیم هاشم قتالی با بیان اینکه حدود ۹ ماه پیش از دستگیری در ایران بودم گفت: با هدف کار به ایران آمدم، اما بعد از مدتی عبداله سعید که یکی از سرکردگان داعش در افغانستان است با من تماس گرفت و گفت به عنوان سرایدار از مهمانانش که به ایران می‌آیند، پذیرایی کنم.

این متهم به مشارکت در حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) همچنین به ارتباط و آشنایی گذشته خود با محمد رامز متهم ردیف اول در زندان بگرام نیز اعتراف کرد و افزود: در چند نوبت از طرف عبداله سعید مبالغی به حسابم واریز شد که صرف هزینه‌های جاری برای میهمانان شد.

در ادامه این جلسه رسیدگی، رئیس دادگاه با بازخوانی بخشی از اعترافات قبلی متهم ردیف سوم به تطبیق زمانی، مکانی و موضوعی اظهارات وی در دادگاه پرداخت و با طرح این سوال از متهم که چه کسی دستور اسکان و پشتیبانی از عامل اصلی ترور را به او داده روند رسیدگی به پرونده را پیش برد.

متهم ردیف سوم در این خصوص پاسخ داد: در تهیه تذکره یا کارت ملی افغانی برای افراد مهاجر از جمله عامل اصلی حمله به شاهچراغ نقش داشتم.

وی گفت: عامل ترور را با استفاده از موقعیت جغرافیایی (لوکیشن) که عبداله سعید برایم فرستاد در میدان آزادی تهران تحویل گرفتم و به منزلی که در اختیارم بود بردم و پس از چندین روز با دستور عبداله سعید ضمن تهیه سیمکارت، بلیت شیراز را با نامی مستعار برای او تهیه کردم.

این متهم در پاسخ به سوال هیئت دادگاه که چه زمان از وقوع حمله تروریستی به شاهچراغ (ع) مطلع شده است گفت: در شب ۲۶ اکتبر مقارن با ۴ آبان ماه عبداله سعید تصاویر حمله شاهچراغ را برایم ارسال کرد و به من دستور داد از ایران خارج شوم و به افغانستان بروم.

پس از این اظهارات، قاضی ساداتی رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز با یادآوری اتهام معاونت در افساد فی‌الارض از طریق مشارکت و پشتیبانی مالی و تدارکاتی از عناصر داعش در ایران و عامل اصلی حمله تروریستی به حرم مطهر شاهچراغ (ع) به متهم ردیف سوم از وی در خصوص اتهامات دیگر سوال کرد که سید نعیم هاشم قتالی با قبول عضویت خود در داعش و نقش پشتیبانی مالی از اعضای این گروه، کمک مستقیم به حامد معروف به ابوعایشه عامل اصلی حمله تروریستی را پذیرفت لیکن بیان داشت که از جزئیات عملیات تروریستی اطلاعی نداشته است.  

گفتنی است ریاست دادگاه با اعلام تنفس، ادامه رسیدگی به پرونده مذکور را به روز‌های آتی موکول کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->